Pravna napomena

Ovaj veb-sajt je prvenstveno namijenjen stručnoj javnosti, zdravstvenim radnicima i zaposlenima u farmaceutskoj industriji. Proton Med potvrđuje ispravnost svih podataka i informacija koje su dostupne na www.protonmed.ba u vrijeme objavljivanja, ali ne preuzima nikakvu odgovornost u slučaju promjena izvršenih nakon objavljivanja. Sva odgovornost korišćenja bilo kakvih informacija sadržanih na www.protonmed.ba je isključivo na korisniku. Proton Med ne preuzima bilo kakvu odgovornost ni u pogledu eventualnih hardverskih, softverskih niti bilo kakvih drugih oštećenja do kojih može doći na kompjuterskoj opremi korisnika za vrijeme korišćenja www.protonmed.ba.

Proton Med zadržava pravo da izmijeni ili ukloni bilo koju informaciju ili sadržaje prikazane na www.protonmed.ba u bilo koje vrijeme, po sopstvenom izboru i bez prethodne najave.

Proton Med zadržava pravo da na www.protonmed.ba postavi linkove ka drugim sajtovima koje smatra odgovarajućim, ali nije i ne može biti odgovoran za sadržinu tih sajtova.